Politia Locala muta masinile parcate pe gurile de canal

Bacaul vorbeste POLITIE CANAL 2Zarva mare in cartier! Membrii unui echipaj de la Politia Locala sosit pe strada Castanilor striga de zor la statia din dotarea masinii ca proprietarul unei masini sa-si mute autoturismul parcat lânga gardul viu.

Nu vedeam logica recomandarii facute de agenti, pâna când, lânga masina politiei si-au facut aparitia doi muncitori imbracati in sube si salopete, semn ca lucrau la termoficare. Atunci am facut legatura cu politia.

Se pare ca muncitorii au apelat la ajutorul Politiei Locale pentru ca masina in cauza bloca accesul catre o gura de canalizare unde aveau de lucru angajatii de la termoficare.

Ce-i drept, este destul de infricosator sa urle dimineata difuzoarele in cartier, la ora 8, când copiii merg la scoala sau la gradinita. Pe copilul meu, apelurile repetate ale agentilor l-au cam speriat, nestiind micutul de el ce se intâmpla.

M-am indepartat de echipaj, mi-am dus copilul la gradinita, iar la intoarcere am trecut prin acelasi loc pentru ca eram curios daca proprietarul masinii a raspuns apelurilor politiei. Se pare ca omul nu era acasa, pentru ca atât cei de la termoficare cât si agentii locali plecasera in lipsa vreunei reactii din partea proprietarului masinii vizate.

V-am scris aceste rânduri pentru ca intreaga situatie mi s-a parut stranie. Nu mi-a fost dat sa mai asist vreodata la o deblocare de canal, in care, rolul principal sa-l joace Politia Locala. Si ca sa termin istorisirea mea, masina respectiva a fost mutata din loc abia a doua zi, iar cei de la termoficare s-au si grabit sa arunce niste bolovani pe capacul canalizarii, ca nu cumva vreun riveran sa mai parcheze pe canal.

Mircea Scutaru