Presa mai are inca putere

bacaul vorbeste

Am semnalat saptamâna trecuta in ziarul “Desteptarea”câteva aspecte care nemultumeau locuitorii de la blocurile de pe Aleea Parcului, mai precis din spatele Colegiului “Vasile Alecsandri”, garduri vii netoaletate de luni bune, lipsa iluminatului public etc., ceea ce, mai ales pe timp de noapte, devenea sinistru, iti era frica sa mai iesi afara, de frica hotilor.

Nu mica mi-a fost surpriza a doua zi, când, o echipa de lucratori de la Spatii Verzi s-au apucat serios de treaba, sub coordonarea unui sef. In mai putin de patru ore au facut luna si bec, cum se spune, toata zona si s-au mutat si spre Teatrul de Vara. Pâna seara au toaletat toate gardurile vii, au carat resturile si au maturat. Intre timp, ce sa vezi, au fost inlocuite si becurile de pe toti stâlpii.

Bravo lor, mi-am zis, dar trebuie sa remarc si faptul ca presa a ramas in continuare o forta. In numele locuitorilor ma vad obligat sa multumesc ziarului “Desteptarea” care a luat in serios reclamatiile noastre (am vazut un fotograf prin zona care a luat imagini), deoarece sunt convins ca fara semnalul nostru publicat imediat, am fi mai stat mult si bine in balarii si fara lumina.

Multumiri merita si conducerea sectorului care raspunde de spatiile verzi din oras, pentru promtitudinea de care a dat dovada la solicitarile noastre. Este un semnal bun ca doua institutii importante ale societatii, presa si primaria, pot contribui la rezolvarea problemelor oamenilor.

Gheorghe Balta