„Ecologic” cu miros autohton

bacaul vorbeste WC

De ce sa fie bine, când poate fi rau. Parca asa se spune când o intentie buna se transforma in „merge si asa”. Saptamâna trecuta, pe caldurile acelea, asteptam, in fata Garii, un Taxi, când m-a traznit un miros urât, de-ti lua nasul.

Un miros de buda, insuportabil. M-am uitat, poate am calcat eu in ceva, insa m-a lamurit taximetristul: peste drum, deasupra pasajului subteran, chiar lânga strada, am vazut doua cabine albastre, pe care scria EURO WC. M-am apropiat si, intr-adevar, de acolo venea mirosul infect. Cabinele erau usile deschise, nici nu aveau incuietori, vechi, urâte, pline ochi.

Eu cred ca este necesar un WC public in acea zona, circulatie mare, multi taximetristi, insa cum sa pui mizeria aceea in acel loc, fara protectie, te vede toata lumea, fara scurgere. Si cum este ecologica sau nu mai stiu eu ce inseamna „ecologic”? Imi spunea soferul ca este necesar acel stabiliment, insa el trebuie golit zilnic, la doua zile, altfel devine pericol pentru sanatatea oamenilor, plus ca arata ca naiba, cum iesi din Gara, te loveste „ecologicul” nostru autohton.

Tavi Barbalata