Proiect educativ-Reteaua Sociala

Buna ziua, as vrea sa va prezint un proiect ce s-a desfasurat in cadrul Colegiului Tehnic de Comunicatii “Nicolae Vasilescu Karpen” din Bacau in perioada 10 mai-14 iun.

Proiectul se numeste Reteaua Sociala deorece niste tineri talentati pe nume David Marian, Acasandrei Ioana si Brebu Ana Maria cu totii de la specializarea Organizator Baqueting au dorit sa invete alti tineri cum sa pregateasca un aperitiv un fel principal, un desert si un mise en place(arta de a aranja tacamurile si de a pregati diferite modele din servetele) folosindu-se de motto-ul “Invata si transmite mai departe”.

Astfel ca dupa ce au obtinut finantare de la YouthBank Bacau au cautat fiecare cate un tanar de la alta specializare si au hotarat ce meniuri sa faca. Au achiztionat produsele proaspete si s-au apucat de gatit si de aranjat masa pentru ca la sfarsit cunoscuti sa vina sa deguste si sa aprecieze efortul lor. Dar proiectul nu s-a oprit aici ci fiecare tanar care a fost instruit a trebuit sa caute un alt tinar cu care sa hotarasca un meniu si sa il gateasca.

In cadrul proiectului au participat si tineri cu disabilitati locomotorii dar si un copil de gradinita. Vreti un exemplu de meniu , iata: aperitiv rece, piept de pui in crusta de pesmet cu cartofi nature si la desert tarta cu mere sau carnaciori in aluat , paste cu ton si suc de rosii si tarta de fructe. Daca v-a placut ideea proiectului va invitam sa vizitati fizic sau on line Colegiul Tehnic de comunicatii “Nicolae Vasilecu Karpen” si daca aveti posibilitatea sa faceti cunoscuta si munca echipei de la YouthBank care au obtinut fondurile necesare cu un efort considerabil. Va multumim si va asteptam.

Sandu A.