REVOLTATOR!!! In timp ce bacauanii sunt zilnic atacati de maidanezi, Politia Locala doarme!

Pe Strada Aleea Parcului 30, scara B, etajul 4 exista o doamna care de cel putin 6 ani de zile hraneste zeci de maidanezi in fata scarii sau chiar in scara de bloc.

Acesti caini au si nume: Rodica, o catea neagra de talie mare; Kiki Ricky, un catel de talie mica extrem de agresiv sau Puf, un caine mare care de un timp nu mai vede cu un ochi. Acesti caini sunt hraniti intre blocuri, iar oricine se apropie de acea zona este atacat. Si lista ar putea continua…

Personal, am fost atacat de acesti caini (care uneori depasesc numarul de zece), iar unele cunostinte au ajuns la Urgente! De cel putin doua ori pe zi, aceasta doamna iese cu mancare si aduna cainii in fata scarii, apoi se duce cu turma spre parcarea Green Park, unde mai hraneste si pe altii, apoi vine inapoi cu 5, 10 sau chiar mai multi caini, care raman in jurul acestui bloc.

Problema este extrem de grava si dureaza de cel putin 6 ani. Din cauza faptului ca isi apara teritoriul, acesti caini musca pe oricine are treaba pe acolo, inclusiv pe locatari! De asemenea, prin spatele Green Park s-au format adevarate haite agresive, care ataca pe cei care ies la plimbare in Parcul Cancicov!

Uneori, iarna, acesti caini sunt tinuti in scara blocului, formandu-se un adevarat focar de infectie!!!
S-au facut zeci de sesizari la telefonul Primariei, la telefonul de la Spatii Verzi sau la Politia Locala, dar fara rezultat si asta de 6 ANI DE ZILE!!! Din pacate, am aflat faptul ca acea doamna e prietena cu anumite personaje din Primarie si din acest motiv nu se intervine!

Din ce am citit pe domnuleprimar.ro sau pe alte ziare, mai exista si alte zone cu asemenea cazuri concrete, unde indivizi iresponsabili hranesc ilegal caini pe domeniul public, iar din aceasta cauza oamenii care trec prin acele zone sunt zilnic atacati!

ROG PE ACEASTA CALE PE CEI DE LA DESTEPTAREA SA INTERVINA SI SA NE AJUTE SA SCAPAM DE CAINI SI DE ACESTI INDIVIZI IRESPONSABILI CARE AU TRANSFORMAT UNELE ZONE DIN BACAU INTR-UN COTET MIZERABIL, IN ADEVARATE FOCARE DE INFECTIE, UNDE RISTI ZI DE ZI SA AJUNGI LA SPITAL DACA AI GHINIONUL DE A TRECE PE ACOLO!

DE ASEMENEA, IL ROG PUBLIC PE PRIMARUL ROMEO STAVARACHE SA INTERVINA CONCRET, DACA TOT A DECLARAT CA VREA SA SCAPAM DE CAINI!

DIN PACATE, CEA MAI VINOVATA DE ACEASTA SITUATIE ESTE POLITIA LOCALA, CARE IGNORA TOATE SESIZARILE SI CARE, PRIN ATITUDINEA EI, CONDAMNA LOCUITORII ACESTUI ORAS SA TRAIASCA IN MIZERIE SI CU RISCUL DE A FI NENOROCITI DE CAINI LA FIECARE PAS!

BACAUL A DEVENIT O MIZERIE DE ORAS, PLINA DE CAINI, DIN CAUZA FAPTULUI CA PRIMARIA SI POLITIA LOCALA, INSTITUTII PLATITE DIN BANI PUBLICI, AU ALES SA ISI BATA JOC DE OAMENI!

DOMNULE STAVARACHE, SE AUDE?!!
DOMNULE DIRECTOR Mardare Relu, VA PUTETI TREZI, PANA NU MOARE CINEVA?!!?

Putem avea un oras civilizat si curat, fara maidanezi la tot pasul?!!?

Roman I.