Rugamintea unei femei in vârsta

Dupa ce s-a modernizat strada Mioritei, am crezut ca, macar acum, cei din Primarie se vor gândi si la pietoni, la cetatenii care circula pe aceasta strada, nu numai la soferi.

S-a pus asfalt, s-au reparat trotuarele, dar nu au avut in vedere si faptul ca mai sunt si oameni in vârsta, care au nevoie si de posibilitatea de a se odihni pe o banca, când vin de la piata, de la magazin sau de la un drum mai lung.

Nu este nicio bancuta pentru un popas, de la Pod la Margineni pâna la intersectia cu Stefan cel Mare, nici pe o parte, nici pe alta, in schimb au pus vreo 10 banci intr-un parculet in care nu sta nimeni. Eu am o fiica in Roman, in Roman, nu la Sibiu, si acolo sunt montate o gramada de banci pe marginea trotuarelor.

Dar sunt situatii si situatii, mai ales vara, pe canicula, iti vine rau, trebuie sa te asezi, sa te odihnesti, bei un pahar cu apa, nu ai unde, cazi pe trotuar. Cât de scumpa o fi o bancuta?

Pune-o, domnule, acolo, sa fie, sa poti sa-ti tragi sufletul, ca orasul asta nu-i locuit numai de tineri, de sportivi. Sa-i mai spun domnului primar ca ar trebui si niste robinete pentru apa potabila prin oras? Nu-i mai spun ca stie si poate face ceva pâna termina mandatul.

Elvira Drobota