Sa-i boicotam!

Oameni buni, astia vor sa ne omoare cu zile. Benzinarii, la ei ma refer. Cum, Doamne iarta-ma, sa dai 7 lei pe un litru de benzina? Ca la atât se va ajunge, din primavara. Cât cred ei ca o sa mai suportam asa jecmaneala.

Inteleg ca e nevoie de bani, dar macar daca s-ar duce unde trebuie. Adica, in strazi, in spitale, in investitii de orice fel, numai sa iasa odata România asta din mocirla. Ma astep ca saptamânal sa se scumpeasca benzina la Peco.

Stiu cât de lacomi sunt cu totii, si petrolistii, dar mai ales statul, pentru ca mai mult de jumatate din pretul carburantilor sunt taxe si impozite. Ar trebui ca proprietarii de autoturisme sa boicoteze sistemul si sa nu mai cumpere benzina o saptamâna-doua, chiar o luna, ca nu e chiar asa de mult. O sa merga fiecare la munca pe jos, mare brânza!!!

Dar, sa le dam o lectie. Ceva in genul protestelor de acum vreo doi ani când cumparau oamenii un litru, cel mult doi de benzina si plateau cu maruntis de cinci bani. Pâna când se va inventa masina care sa merga cu altceva decât hidrocarburi.

Nu stiu, ceva de genul Coca-Cola. Sau ceva mai ieftin, ca deja sucul asta costa 5-6 lei bidonul de doi litri. In fine, eu cred ca o masina din asta exista si acum, doar ca au ascuns-o astia pâna se termina petrolul din lume. Sa mai adune ceva bogatii arabii si drogatii din Columbia.

Anton Teodorescu