Scrisoare deschisă de mulțumire

Încep cu o întâmplare nefericită. Părinții mei din Bacău, de 90 și, respectiv, 85 de ani, pe data de 16.09.2019, au fost victimele a trei indivizi care le-au sustras din casă suma de 40.000 de lei, folosind metoda verificării apometrelor. S-au dat lucrători la o firmă de verificare, au intrat în casa lor, au profitat de neatenția alor mei și le-au sustras banii. Pe această cale, atrag atenția și altor băcăuani să fie atenți cui deschid ușa și pe cine primesc în casă!
Revenind la întâmplare, când au sesizat cele petrecute, au fost anunțate organele de cercetare penală, care în urma verificărilor au reușit, în doar două zile, pe data de 18.09.2019, să-i depisteze pe hoți și să-i rețină pentru fapta săvârșită. Și prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.
Prin această scrisoare deschisă, părinții mei roagă să le aduceți mulțumiri sincere și stima lor agentului sp. Iulian Popa, inspectorului Daniel Ionuț Momaiț, inspectorului principal Cătălin Apreutesei și agentului șef principal Marius Pavel, lucrători la Biroul de Investigații Criminale din Poliția Municipiului Bacău, pentru operativitatea cu care au acționat și pentru profesionalismul de care au dat dovadă.
Cu mulțumiri,

Gică L., fiul