SCRISOARE PENTRU ROMEO STAVARACHE

Domnule Stavarache, nu stiu daca sunteti vinovat sau nu- asta va decide justitia- nu ma bag. Totusi, aveti o mare vina pentru ca ignorati problemele reale ale acestui oras. Spuneti ca vreti implicare administrativa- dar oare dvs va uitati la problemele semnalate de oameni prin diferite cai- FB, presa, bloguri?!! Stiti ca la Primarie sunam degeaba si nimeni nu ne ia in seama?!!?

Concret- zilnic, bacauanii ajung la URGENTE muscati de cainii fara stapan din Bacau, care nu mai sunt stransi de un an de zile. Sunt peste tot- la orice colt de strada, printre blocuri, in fiecare zona, plus in curtea Spitalului, in Parcul Cancicov sau in curtile unor fabrici, firme.

E dezastru!!! Acesti caini reprezinta o amenintare la vietile noastre! Uneori, nu se mai poate dormi din cauza latratului, iar cand iesim afara trebuie sa stam mereu cu frica, ca sa nu mai zic faptul ca mereu putem calca in “ceva” de caine!!!

Ce fel de oras e asta? Unde e Primaria? Credeti ca aveti dreptul sa ne chinuiti in halul asta?! De ce ia bani domnul Gritcu, daca de un an de zile nu respecta fisa postului si nu strange cainii? Nu ma intereseaza cum ii strange- stiu doar ca acesti 2000 de caini nu ar trebui sa fie pe strazi, printre blocuri sau in curtile de la Spital sau Parc!!!

De ce se platesc taxe si impozite in Bacau? Ca sa ne obligati sa traim in mizeria asta si sa fim muscati de caini?!!!?

Rezolvarea problemei cainilor ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru Primarie si nu ar trebui sa vorbim de culoare politica atunci cand vine vorba de siguranta oamenilor!

Atat timp cat veti ignora aceasta problema, veti avea tot dispretul oamenilor pe care ii chinuiti zi de zi!

Cezar