Pe banii nostri, se poate orice!

bacaul vorbeste buhusiNu stiu câte de mare atentie acordati si orasului Buhusi, dar as vrea totusi sa va semnalez si eu ceva. Asta in ideea in care mie chiar imi pasa cum sunt cheltuiti banii, mai ales ca si eu am contribuit si inca mai contribui la bugetul statului.

E vorba, bineinteles, despre banii publici, mai exact despre o investitie care s-a facut la gardul care imprejmuieste spitalul din oras. Este ceva notabil, pe lânga care nu poti trece fara sa-ti atraga atentia, pentru simplul fapt ca din loc in loc, stau atasate niste table cu inscriptia S.O.B.

Trebuie sa faci un efort intelectual cât de cât ca sa-ti dai seama pâna la urma ce a vrut sa sublinieze proprietarul gardului. Si nu e vorba de vreo organizatie financiara internationala, ci de Spitalul Orasenesc Buhusi. In fine, trecând peste asta, ma intreb, la modul cel mai serios, cam ce buget s-a alocat pentru construirea gardului, care nu e tocmai unul simplu, ci are, printre altele, si niste sfere din sticla, presupun, cu becuri in interior, care sa lumineze noaptea nu stiu ce, ca era suficient iluminatul public.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma opun progresului, cu totii vrem sa ne fie cât mai bine, sa traim frumos. Dar, cred ca au fost cheltuiti multi bani cu acest gard, unde mai pui ca, de acum incolo, va trebui sa fie achitata periodic si factura la curentul electric, care nu cred ca va fi de ici-colo.

Când mai cuminte ar fi fost sa construiasca un gard normal, care sa nu mai genereze costuri si dupa aceea. Dar, pe banii nostri, se poate orice, nu?

Grigore Mosneag