Se circulă mai bine în sensul giratoriu de la Economic

Adevărul e că niciodată toată lumea nu va fi mulțumită. Mult discutată și hulită, intersecția de la Liceul Economic prevăzută cu sensul giratoriu numit multă vreme OZN nu mai e. Sensul a rămas, iar odată cu reducerea dimensiunii acelei construcții a revenit vizibilitatea.

Sigur că vor exista în continuare cârcotași care vor contesta dărâmarea OZN-ului și nu ar recunoaște nici în ruptul capului că se circulă mult mai bine în zona respectivă. Am spus doar „mult mai bine”, comparativ cu ce se întâmpla pe vremea OZN-ului. Că în orele de vârf se circulă greu, asta e altă poveste și nu ține de nimeni. În momentul de față. Dacă așa au fost proiectate străzile din Bacău…

Cine s-a gândit vreodată că vor fi atât de multe mașini în oraș? Și iar vor veni fel de fel de cârcotași cu fel de fel de idei. Din păcate, nu că nu se vrea. Chiar nu ai unde să faci! Vorbeam de infrastructură. Singura variantă este cea aplicată de americani, care după un număr de ani dărâmă tot și reconstruiesc regândind întreaga infrastructură. Dar să nu privim prea departe și să revenim la ce-i al nostru.

Cert este că, în intersecția de la Economic, se circulă mai bine decât pe vremea defunctului OZN. Și pace!

Constantin Iosif, șofer din Bacău