Se vinde ghetoul de pe strada Bucegi!

Bacaul vorbeste BLOC DE VANZAREDe câteva zile am vazut ca blocul ghetou de pe strada Bucegi este scos la vânzare. Un banner mare anunta acest lucru, iar vestea ma bucura pentru ca locuiesc in zona respectiva si stiu ce nenorociri s-au intâmplat cu blocul acesta.

Este vorba despre asa-zisul bloc de nefamilisti situat aproape de intersectia strazilor Bucegi cu Narciselor. Ani buni, acolo au fost cazate familii dezorganizate care in timp au adus imobilul respectiv la stadiul de ruina. Scandalurile zilnice si bataile care se incingeau in blocul acela i-au dus la exasperare chiar si pe locatarii din vecinatate.

Erau atât de rai cei care stateau in acest bloc, incât, daca va puteti inchipui, au rupt WC-urile si le-au aruncat pe fereastra, au scos tevile de caldura si caloriferele ca sa le vânda la fier vechi, au distrus tâmplaria blocului si au scos parchetul ca sa faca foc in casa pentru ca nu aveau iarna sursa de caldura.

Totul pâna intr-o zi, când blocul a fost cumparat de o firma din Bucuresti, iar chiriasii au fost dati afara. Multa vreme dupa evacuare, unii dintre ei si-au facut culcus din cartoane si dormeau la intrarea in bloc. Erau alungati de politie, dar reveneau de fiecare data, facând scandal si mizerie. Anii trecuti, noul proprietar a inceput o semirenovare a blocului, schimbând pentru inceput ramasitele de tâmplarie cu usi noi si geamuri termopan.

Ma gândeam ca o sa faca un bloc de garsoniere si se vor muta persoane la locul lor. Investitia s-a oprit insa aici, fara sa mai stiu ce s-a mai facut la interior. Acum vad ca blocul este scos la vânzare si tare imi doresc sa-l cumpere un dezvoltator imobiliar care sa-l renoveze si sa schimbe fata cartierului.

Bica Arsene