Soferi! Ocoliti strada Chimiei!

Bacaul vorbeste SOSEAUA CHIMIEI 2

Bacauanilor care detin un autoturism si tin la masina lor le recomand sa evite pe cât se poate strada Chimiei!!! Tronsonul de la intersectia cu strada Izvoare si pâna in Letea Veche, este o adevarata incercare pentru soferi.

Recunosc ca nu am mai circulat de ceva vreme pe strada Chimiei, iar când treburile m-au dus pe acolo, pur si simplu, m-am speriat. Este ceva de speriat! Strada (daca o pot numi asa) este plina de denivelari, de mormane de asfalt valurit de la caldura si cel mai probabil din cauza traficului greu dirijat prin Letea Veche.

Atentie mare si la gropile de pe marginea drumului. S-ar putea sa va ramâna o roata pe acolo! Eu am o masina de mici dimensiuni si tin la ea ca la ochii din cap, pentru ca reparatiile sunt costisitoare. Si cum va spuneam, trecând de intersectia cu strada Izvoare, mi-am pus mâinile in cap si piciorul pe frâna.

Daca nu esti atent sa frânezi la timp, iti ramâne infipt in asfalt scutul din fata (cine il are!) sau iti spargi baia de ulei. Dupa ce parcurgi strada asta de la un capat la altul, cel mai probabil trebuie sa faci o oprire la un service auto.

Am fost nevoit sa merg doar pâna la pista de karting si inapoi, dar imi este de ajuns. Am auzit in schimb, de la alti soferi, ca varianta ocolitoare a Bacaului e jalnica! Eu am vrut sa trag aici un semnal de alarma pentru soferii care pot evita aceasta sosea.

Desi strada ar avea nevoie de reparatii capitale, nu cred ca se va intâmpla vreo minune anul acesta.

Cosmin Todirita