Spatiul verde nu e ghena de gunoi!

Bacaul vorbeste GUNOAIE 3Sunt bacauan si locuiesc pe strada Garofitei, la blocul nr. 29, iar intr-o dimineata m-am trezit cu un munte de gunoi sub fereastra. Haine, incaltaminte, mancare, articole de igiena, ambalaje multe de la hipermarket, toate gramada.

M-am blocat. Am stat pret de cateva minute si ma uitam la gramada de gunoaie. Am avut impresia ca toate aceste obiecte au fost aruncate in vreun exces de furie de la etajele superioare, insa, dupa ce mi-am aruncat privirea in sus, totul mi se parea in ordine. Mi-am spus ca s-or fi certat vecinii si au aruncat pe fereastra ce au gasit la indemana, dar n-a fost asa.

Cu toate acestea, lucrurile pareau a fi descarcate acolo si ravasite. Mai e posibil sa fi gasit niste aurolaci bunurile respective aruncate in saci si le-au descarcat sub geamul meu ca sa caute lucruri de pret. Oricum, este inadmisibil sa arunci saci cu gunoaie sub geamurile oamenilor.

La parter nu locuieste nimeni, mie mi-e teama sa pun mana pe lucrurile alea, iar femeia de serviciu cine stie cand va trece pe aici sa faca curatenie. Spatiul verde nu este ghena de gunoi!