Statul ocroteste familia

Statul ocroteste familia.

Am atras in nenumarate randuri atentia asupra faptului ca primaria Bacau in ultimii ani nu mai construieste nici un bloc ANL pentru ca tinerii sa aiba conditii minime de baza pt un inceput de viata. Situatia demografica a municipiului Bacau este alarmanta.

Pe plan local Primaria Bacau nu s-a implicat responsabil deoarece ea are si acesta obligatie de a se ocupa de situatia actuala si viitoare a cetatenilor ei. La oficierea starii civile ofiterul ce reprezinta autoritatea statului si pe plan local primarul spune tinerilor aflati la inceput citez: „In Romania statul ocroteste casatoria si familia; el sprijina, prin masuri economice si sociale, dezvoltarea si consolidarea familiei.”

Ce masuri ati intreprins pt ocrotirea tinerei familii sau generatii ? Ce masuri economice si sociale ati luat pt a ajuta aceasta categorie in ultimii ani?

Ce-a mai defavorizata categorie sociala de care atarna viitorul orasului si al tarii, fiind la inceput de cariera multi tineri au salarii de 800 ron. Tineri au iesit la revolutie pt o viata mai buna dar au ajuns mai rau ca in comunism din toate punctele de vedere.

Va propun ca sa incercati prin functia pe care o detineti sa luati in serios si incercati sa preluati si sa reabilitati unele imobile aflate in paragina din mun Bacau pentru a le transforma in locuinte sociale din care enumar cateva:

1.Camie de nefamilisti – cel de pe str Bucegi nr 144
2.Imobilele ce zac abandonate de multi ani de pe strada Henri Coanda de langa Evidenta populatiei apartinand fostei Casei nr 2 de copii.
3.Cladirea fostei unitati de parasutisti- str General Stefan Guse .
4.Cladiri abandonate din cazarmile M.A.N dupa reformarea si restructurarea armatei romane ce zac abandonate.

Petrea Florin