STEFAN CEL MARE SI MAIDANEZII

Locuiesc pe Strada Stefan cel Mare si, zi de zi, observ cum angajatii Primariei Bacau isi bat joc de noi, platitorii de taxe si impozite din aceasta zona. Mai exact, angajatii Directiei Servicii Publice, in frunte cu directorul Gritcu, ignora sesizarile telefonice cu privire la “cuiburile” de maidanezi din aceasta zona.

Am identificat cel putin 10 “cuiburi” de maidanezi in zona strazii Stefan cel Mare, de la intersectia Mioritei cu Vadu Bistritei (unde e o cladire a E-ON cu o curte plina de câini) pâna la Digu Bârnat. Câinii migreaza spre Iosif Cocea, 22 Decembrie, Venus sau se plimba pe ambele trotuare de pe Stefan cel Mare.

Ii vedem cu totii zilnic, numai domnul Gritcu si angajatii sai se fac ca ploua!!! Foarte multi spun ca hingherii primesc “spagi” pe traseu de la anumiti ciudati pentru a nu ridica maidanezii din anumite zone ale Bacaului. O fi adevarat? Ar trebui verificati, impreuna cu cei de la Politia Locala! Sa vina zilnic acolo unde sunt reclamatii, sa coboare din masina si sa le rezolve…Sa se plimbe printre blocuri, pe strazi, pe alei, peste tot pâna când strâng toti câinii. Sa isi faca treaba sau sa plece, cu tot cu seful lor.

L-as invita pe domnul primar la o plimbare PE JOS prin tot Bacaul! Sa il ia si pe Gritcu! Poate vor vedea ce mizerie e pe multe dintre strazi, poate vor vedea câti câini sunt peste tot…Dar, pe jos, nu din masina! Pe jos, printre gunoaie, printre câini, asa cum mergem noi zi de zi! Pe jos, prin Parcul Cancicov, prin Parcul Catedralei, prin toate cartierele si strazile Bacaului…

Cârstei Viorel