Strada Botanicii?!

Domnilor, strada Bacovia arata foarte bine, cu toate ca a fost reasfaltata printre primele (se pare ca se afla in atentia edililor mai ceva ca alte zone din Bacau si nu stiu de ce) si ar fi trebuit sa o vedem ferfenita, ca pe multe altele din oras.

Pe aici, traficul nu e nici pe departe cel de pe Stadionului, unde sunt blocaje la fiecare ora a diminetilor, sau din intersectiile mai importante din municipiu, care, realmente, sunt paralizate, mai ales la ora 16,00.

In fine, pe Bacovia, pâna la intersectia cu Nordului, nu stiu de ce, au fost lasate de la ultima (sau, ma rog, cea mai recenta) reasfaltare, gropi de 30/30, din loc in loc, pozitionate in asa fel incât aproape ca nu ai cum sa le eviti fara sa risti sa „razi” masinile parcate pe stânga si pe dreapta strazii.

Nu stiu la ce folosesc, dar cert e ca eu le-am „luat” pe toate, intr-o zi, nu am scapat niciuna. Admit ca nu sunt o soferita prea experimentata. In aceste conditii, cred ca am sa ma apuc sa sadesc si eu niste flori sau chiar pomi in gropile alea, de va trebui sa fie schimbata denumirea in strada Botanicii. Numai asa poate cineva se va sesiza si le va astupa odata, cândva, nu se stie.

Valeria Dumitru