Strada Salciei nu se află tot în Bacău?

Dragă Primărie a Municipiului Bacău,

Mă adresez cu speranța că această scrisoare vă va găsi într-o stare de bine și vă va sensibiliza asupra unei probleme ce afectează viața cotidiană a cetățenilor din Bacău. Sunt un locuitor al străzii Salciei și simt nevoia să vă aduc la cunoștință o problemă persistentă care ne afectează viața de zi cu zi.

De ani de zile, strada noastră nu a beneficiat de asfaltare, iar consecințele acestui fapt devin din ce în ce mai vizibile și neplăcute, în special în sezonul ploios sau în timpul topirii zăpezii. Atunci când plouă, strada Salciei se transformă într-un adevărat labirint de bălți și mocirle, făcând imposibilă deplasarea pentru cei care nu dispun de vehicule off-road sau SUV-uri.

Nu putem să ne desfășurăm activitățile cotidiene în mod normal atunci când trebuie să ne luptăm cu drumuri impracticabile. Această situație afectează nu doar confortul, ci și siguranța noastră, întrucât traversarea străzii devine periculoasă în astfel de condiții.

Înțelegem că există numeroase proiecte și necesități în întreg municipiul Bacău, însă vă rugăm să luați în considerare și strada noastră, Salciei. O asfaltare adecvată ar îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pentru toți locuitorii acestei zone, oferindu-ne un mediu mai sigur și mai accesibil.

Sperăm că veți acorda atenția cuvenită acestei probleme și vom vedea îmbunătățiri semnificative în viitorul apropiat. Vă mulțumim pentru eforturile dumneavoastră și pentru timpul acordat rezolvării acestei situații.