Subpasajul din Gara este inundat

In loc ca lucrurile sa mearga mai bine, dupa ce Statia CFR a modernizat partea sa din tunelul de sub liniile ferate, iar Primaria se mai lasa rugata pentru a interveni in subpasaj, in tronsonul care ii apartine, colac peste pupaza, acum intrarea dinspre oras (din fata magazinelor) este inundata complet.

Nu se mai poate circula nici asa, in conditii insalubre si cu pericol. Nu este niciun semn avertizor, cobori scarile si te trezesti, daca nu esti atent, cu picioarele pâna la genunchi in apa. Exista doar la scarile de acces de pe peronul 1, o banda de plastic care interzice accesul spre stânga.

Am intrebat prin Gara, ba pe unul pe altul, ce s-a intâmplat, insa nimeni nu stie nimic. De unde a venit apa aceea, ca de plouat nu prea a fost vorba in aceste zile. Si mai este ceva, apa aceea emana si un miros urât, ca de hazna. Eu nu mai inteleg nimic, de ani si ani tot vorbim de acest pasaj, foarte util, ca de aceea a si fost construit, si nu se poate face ceva de durata, frumos, in asa fel ca el sa devina circulabil.

Ce poate fi asa de complicat? Câti bani trebuie? Dupa mine, nu-i vorba nici de una nici de alta, ci de rea vointa, de dispret fata de calatori, ca sa nu mai vorbesc de proasta imagine a orasului. Sa-si puna niste cizme viceprimarul, directorul de sector, administratorul orasului si sa vina sa vada, poate iau vreo decizie inteleapta.

Tiberiu Galateanu