Sunt smecher! Mi-am tras parcare!

BUNA Bacaul vorbeste PARCARI 2Cam asa s-ar traduce gestul unui sofer, care, ca multi altii ocupa câte doua locuri de parcare atunci când au chef. Cred ca astfel de soferi habar nu au sa parcheze masina, iar acest mod de a gara denota nesimtire din partea lor.

Ce-i drept, iti trebuie indemânare sa parchezi corect un autoturism. Astfel de soferi arata ca nu se gândesc si la nevoile celorlalti conducatori auto si lasa masina asa cum le vine mai bine. Putin bun simt nu le-ar strica acestor smecheri care considera ca li se permite orice daca detin o masina de lux.

Ar fi bine ca macar de sarbatori sa devenim mai buni si mai intelegatori! Chiar si la acest capitol! Este poate cea mai aglomerata perioada din an, când toti facem lucrurile pe repede inainte, când toti vrem sa ajungem cu masina la supermarketuri sau cât mai aproape de magazine si mai ales, este perioada in care cauti disperat un loc de parcare si nu gasesti pentru ca un individ s-a gândit ca poate ocupa doua locuri in loc de unul si atunci te apuca nervii.

Dragos Cosma