Taieri in Padurea Magura ?

Nu as dori sa par o persoana ce nu are altceva de facut decat sa scrie la ziar, doar ca doresc sa semnalez a treia oara o situatie ce devine din ce in ce mai vizibila, si anume: taierile din padurea Magura.

Merg destul de des pe DN, prin Padurea Magura, si ceea ce acum catva timp parea doar o toaletare a copacilor si a ramurilor ce se lasau peste sosea (si datorita actiunii de inghet-dezghet se puteau rupe si provoca accidente), acum am ajuns sa fie taieri in buna regula.

Chiar mai mult, am semnalat in ziarul dvoastra acest fapt si am solicitat un raspuns oficial din partea Autoritatilor raspunzatoare, daca au la cunostinta de aceasta actiune si daca este o initiativa privata sau publica ?

Cum sunt ani de zile in care nu am vazut mai niciodata sa se intample acest fapt, si in mod atat de vizibil…acum, in ultimele zile se vede cum incep sa taie copaci si pe cativa versanti !! Din pacate nu am facut poze ca sa va demostrez acest fapt deoarece fiind la o ora de trafic intens si cu drum in serpentine este mai dificil sa opresti.

Dar poate cineva sa verifice acest fapt …intr-un tarziu ?

Va multumesc