Se tot vorbeste in Bacau despre lipsa locurilor de parcare, insa, se pare ca doar unii soferi se confrunta cu aceasta problema reala.

Pe mine ma afecteaza faptul ca nu am unde sa-mi parchez masina când vin acasa, insa, doua taxiuri abandonate ocupa de multa vreme doua locuri de parcare care ar putea fi folosite cu succes de cei care au intr-adevar nevoie sa-si parcheze masina.

Si ma refer aici la situatia existenta lânga blocul nr. 139 de pe strada Bucegi, acolo unde, primaria a amenajat o parcare intre imobilul amintit si Biserica “Sfântu Dumitru”.

Traficul este stangulat deja de numarul mare de masini care trec prin zona si de carausii care merg spre Onesti. Se stie ca stai “la ocazie” spre destinatia amintita.

Ei bine, doua taxiuri care au insemnele TTB sunt abandonate chiar lânga trotuar, masinile sunt pe pana si cred ca sunt scoase din uz.

Ar fi tare bine ca Politia Locala sa reia acele actiuni de identificare a proprietarilor care si-au abandonat autoturismele in locurile de parcare si sa le puna in vedere mutarea lor. Simpla prezenta a taxiurilor acolo este inestetica si totodata incomoda pentru detinatorii de autoturisme care locuiesc in zona.

Si continuând pe aceeasi idee, taxiuri abandonate sunt si sub podul Narcisa. Masinilor galbene li se adauga si alte autoturisme numai bune de dus la fier vechi.