Treaba de mântuiala

Eu nu mai stiu cui sa ma mai adresez pentru a primi un raspuns. Uitati despre este vorba: se lucreaza prin oras, se inlocuiesc tevi, se pun dale pe trotuare, se mai si asfalteaza. Nu-i rau, ca prin unele cartiere nu s-au mai acoperit gaurile de ani si ani.

Problema noastra, a locatarilor de pe strada Republicii, in fata Asociatiei de Proprietari 79, de mai multe luni s-a executat o lucrare, cred ca s-au inlocuit niste tevi, insa, de mai bine de trei luni, constructorul nu a mai binevoit sa aduca strada, locul, la situatia initiala. Au acoperit santul cu pamânt si au plecat. Vedeti si din fotografia pe care v-am trimis-o cum arata acea zona, care a fost un spatiu verde frumos.

Pe lânga faptul ca arata foarte urât, acum si cetatenii arunca gunoaiele tot acolo, sa vedeti ce se intâmpla când ploua, se cara toata mizeria pe trotuare, pe strada, vin masini, se urca pe acele gramezi, iar când pleaca, nu va spun ce se intâmpla. Si nu-i singulara situatia, am vazut una si mai urâta in spate la Bartolo; acolo este jale!

Am vorbit cu cei de la Salubritate, spun ca nu-i treaba lor, cu maturatorii, nici eu nu stiu, mi-au spus ca au comunicat mai sus, nu stiu unde. Cineva trebuie sa raspunda, sa-i traga la raspundere pe aceia care au executat lucrarea. Banii i-au luat.

Ionel Rata