Treaba de mântuiala

bacaul vorbeste avarie tevi caldura1Nu stiu ce se intâmpla cu autoritatile noastre locale, sau mai bine zis, cu angajatii societatilor de stat subordonate municipalitatii, pentru ca observ de multa vreme ca nu le pasa de cetateni.

De banii lor, pentru ca, pâna la urma, din buzunarele noastre, ale locuitorilor Bacaului se platesc facturile. Sa va spun despre ce e vorba. Va semnalez ca la noi in cartier, in Cornisa, se intâmpla ceva la care nimeni nu reactioneaza sau daca o face, e doar asa, la modul lasa-ma sa te las, de mântuiala.

Cum spuneam, in cartier, sunt niste tevi de agent termic, care trec pe lânga garajele de aici, toata lumea lestie. De vreo trei zile, curge apa fiarta din ele.

Au sunat câtiva vecini la CET, ca ale centralei termice sunt tevile, au venit unii, au sudat, au batut cu ciocanul, ce-au facut, ca azi, când va scriu, curge de-a binelea, siroaie.

Vinerea trecuta, doar picura. Problema e ca nu curge apa din locul unde s-au facut reparatii, ci mai hacana, la câtiva metri.

Si poveste asta, cu spartul tevilor iarna, nu a de azi, de ieri, se intâmpla de când sunt eu in cartier, meru in alta parte. Nu mai degraba ar schimba teava cu totul, ca decât sa o peticeasca, an de an, mai bine pune alta noua. Pâna la urma, tot din banii nostri, ai celor care suntem racordati la CET, se suporta factura.

Mitica Grozav