Trecerea de pietoni, o problemă nerezolvată

Vă scriu în legătură cu trecerea de pietoni dintre Centrul G. Apostu şi LIDL, intersecţia dintre str. I.L. Caragiale şi str. Livezilor. Cineva a demontat indicatoarele rutiere dar marcajul de pe carosabil există. Deci, legal, acolo există trecere de pietoni.

Mai ales că există încă şi rampa din bordură. Însă în lipsa indicatoarelor conducătorii auto nu mai pot vedea din timp, de la distanţă, că există trecere de pietoni.

Mulţi fiind conducători auto din alte localităţi. Mulţi mergând cu viteză mai mare decât cea legală. Şi nu va dura mult până se va întâmpla o nenorocire.

Dacă s-a dorit desfiinţarea trecerii pentru pietoni ar fi trebuit ca marcajul de pe carosabil să fie “şters”, acoperit cu vopsea neagră, aşa cum s-a procedat în cazul trecerii de pietoni mutate / desfiinţate pe str. Izvoare / giratoriu Kaufland / magazin Penny.

Dacă tot suntem în zonă, ar trebui refăcut clar marcajul axului drumului la ieşirea de la LIDL pentru că acum pe unul din sensuri nu se ştie sau nu se poate spune clar dacă e marcaj continuu ori discontinuu.

Toate cele bune!

I.P.