Un partener vertical, serios, dedicat … “Desteptarea”

Cum, de fiecare data cotidianul “Desteptarea” ne-a fost alaturi reflectând in paginile sale, onest si echidistant, metamorfozele Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti si evenimentele desfasurate de-a lungul timpului, dorim sa va felicitam pentru aniversarea a 7.000 de editii publicate si va asteptam in continuare sa fiti impreuna cu noi ca partener media specializat.

Pentru ca da, “Desteptarea” a dovedit ca este un partener vertical, serios, dedicat, extrem de echilibrat si, as indrazni sa spun, extrem de puternic in peisajul media, in ciuda a tot ceea ce a avut de traversat. Comunicarea cu dumneavoastra a fost facila, livrând o informatie credibila si transparenta pe componenta de sananatate si alte aspecte publice, sociale.

Am observat, in tot acest timp, ca nu sunt putini aceia care citesc cotidianul “Desteptarea” si am remarcat tinuta de calitate a materialelor de presa semnate de jurnalistii profesionisti. Este un cotidian util care merita citit si care ofera un alt fel de perspectiva asupra relatiilor dintre medic si pacient, dar si a relatiilor profesionale din interiorul sistemului sanitar. Va doresc succes in intreaga activitate!

dr.Adrian Cotirlet, manager Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti