Bacaul vorbeste CUMPAR RABLA 1Cred că de mai bine de un an de zile, în vecinătatea Teatrului de Vară „Radu Beligan” zace un Volkswagen avariat. Ştiu bine lucrul acesta pentru că locuiesc în zonă şi cum ne confruntăm în continuare cu o criză a locurilor de parcare, maşina aceea albastră mă scoate din minţi, pentru că ocupă locul degeaba.

Mai nou, pe parbrizul din faţă, cineva a lipit o hârtie care îl anunţă pe proprietarul mașinii că este interesat să o cumpere. Tare bine ne-ar face! Ar elibera locul de parcare atât de râvnit de noi, iar maşina scoasă din uz cel mai probabil în urma unui accident, va ajunge în grija altcuiva.

Ce-i drept, maşina albastră poate fi redată circulaţie, pentru că din câte se vede la exterior, este avariată doar în partea din faţă. Dacă nu are mari probleme în urma impactului, poate fi o afacere bună. Recomandarea mea, în calitate de şofer şi de cetăţean, este să nu-şi mai abandoneze oamenii maşinile în locurile destinate parcărilor auto, că o fac în defavoarea multor conducători auto!

Iulian Vrabie