Voodoo pe strada Letea?!?

Bacaul vorbeste COPITE 1

Dupa blocurile gri ale Bacaului se intâmpla lucruri! N-as fi crezut niciodata ca in spatele blocului nr. 1 de pe strada Letea as putea gasi copite de ovine, atârnate pe suportul uscatorului de rufe. La vederea lor, imaginatia a luat-o razna, gândindu-ma la practici magice.

O sa spuneti ca ma uit prea mult la televizor, insa, spuneti-mi si voi cât de des iti este dat sa vezi in oras copite de animale atârnate in fata geamului?!? Evident ca m-am prins de ce erau acolo, insa tabloul in sine mi s-a parut bizar.

Un gospodar din bloc, mare amator de carne de oaie, miel sau capra (sigur avea copita crapata), a sacrificat sau transat bietul animal in spatele blocului.

Ca deh, sa vaza vecinii! Dincolo de nota ironica, nu mi se pare deloc in regula sa lasi copitele animalului atârnate la voia intâmplarii.

Si dupa cârligele de macelarie si clestii prinsi pe acelasi suport, se pare ca “gospodarul” nu e la prima activitate de acest gen.

Vecinii se fac ca nu vad si nu vor sa comenteze despre ce se intâmpla in spatele blocului, insa le place sa pândeasca pe dupa perdele si sa vocifereze pe la ferestre. Nimeni nu are insa curajul sa ia atitudine fata de astfel de practici.

Anca Abrudan