Vrem cosuri de gunoi pe strada Alexei Tolstoi

Bacaul vorbeste

Locuiesc pe strada Tolstoi din municipiul Bacau, vis-a-vis de Inspectoratul de Politie Judetean Bacau. M-am mutat recent si constat ca la capitolul cosuri de gunoi stradale stam foarte prost.

Din zona Spitalului Judetean Bacau si pâna la trecerea de nivel cu calea ferata nu gasesti un cos de gunoi. Pe doi stâlpi de iluminat public au ramas atârnate resturile a doua cosuri din tabla, rupte si fara fund. Astfel, resturile menajere aruncate de trecatori ajung de fiecare data pe jos si pe drept cuvânt, oamenii n-au alta solutie.

Haideti sa dam dovada cu totii de responsabilitate. Pe de o parte, oamenii sa arunce resturile la gunoi, iar de cealalta parte sa li se asigure aceste amarâte de cosuri de gunoi. Oameni locuiesc si la periferia orasului si tot acesti oameni sunt platitori de taxe si impozite locale. S-au scos si schimbat atâtea cosuri de gunoi stradale pe principalele artere ale orasului.

Macar sa fie montate containerele vechi in cartierele marginase. Oameni buni! Cum vreti sa avem un oras curat daca in secolul XXI nu avem cosuri de gunoi pe strada. Cred ca municipalitatea prin serviciile din subordine poate rezolva si aceasta minora problema. Sper ca factorii decizionali sa ia in considerare apelul meu.

Victor Ungureanu