Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati

In 1992 Organizatia Natiunilor Unite a proclamat 3 Decembrie drept Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati. De atunci, an de an, in intreaga lume este promovat acelasi mesaj: “Oameni egali – Drepturi egale” – un mesaj de constientizare a faptului ca persoanele cu dizabilitati au aceleasi drepturi ca toti ceilalti.

Astfel, si in acest an Asociatia „Centrul Daniel” a ales sa fie alaturi de comunitate prin participarea la evenimentul dedicat zilei internationale a persoanelor cu dizabilitati. Este vorba de o competitie sportiva, organizata de Centrul de Servicii Sociale “Ghiocelul” Bacau in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret a judetului Bacau, ce va avea loc in data de 04 decembrie 2017, incepand cu ora 10,30 la Sala de Atletism Bacau.

Pentru a completa unicitatea zilei de 3 Decembrie, echipa Centrului Daniel va organiza in data de 04 decembrie incepand cu ora 14.30 o actiune de socializare cu o parte dintre beneficiarii sai. Aceasta intalnire va avea loc la sediul asociatiei si va fi incununata de darurile Mosului Nicolae, pe care copiii le vor aprecia cu bucuria si candoarea specifice lor.

Asociatia „Centrul Daniel”