Sarbatoare la Comanesti

Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati se serbeaza pe 3 decembrie si Ziua Internatiolnala a Imbratisarii se desfasoara astazi 4 decembrie.

Cu ocazia acestor doua aniversari un nr.de 40 de elevi de la CSEI COMANESTI,au sarbatorit impreuna cu alti 60 de elevi de la scolile din invatamantul de masa aceste frumoase aniversari!!

Activitatea a avut ca scop integrarea copilului cu nevoi speciale in societate prin activitati artistice,dans si muzica!! Activitatea a avut loc la Scoala Gimnaziala;Ciprian Porumbescu; Comanesti!! Alaturi de elevii de la CSEI COMANESTI ,au fost prezente si urmatoarele institutii scolare: Scolile Gimnaziale;Ciprian Porumbescu;Liviu Rebreanu; Comanesti,Scoala Gimnaziala;;Stefan Luchian:G.P.P:;Ion Creanga: Moinesti,Liceul ;Spiru Haret; Moinesti.

Initiatorii evenimentului si totoata oraganizatorii programului de astazi au fost.dir.prof.Acsente Teddi Constantin,dir.adj.prof.Stamate Iuliana si consiler educativ prof.Ardeleanu Oana.Activitatea a continut derularea unui program artistic sustinut de fiecare unitate amintita mai sus,expozitie cu lucrari ale elevilor prinsi in program si oferirea de cadouri surpriza oferita elevilor de la Csei Comanesti de copiii din invatamantul de masa prezenti la eveniment!!

A fost un adevarat cadou de Mos Nicolae pe care elevii de la CSEI COMANESTI l au primit astazi de la oameni cu suflet pentru suflet!!

Ardeleanu Oana