Adapostul pentru câini s-a mutat sub pod la Narcisa?

Bacaul vorbeste CAINI MARASETITrec zilnic in drum spre serviciu pe sub pasarela Letea – cunoscuta mai curând drept podul de la Narcisa – si de fiecare data ma uimeste numarul mare de câini care isi fac veacul pe acolo. Zilele trecute, pe la prânz, ce sa vezi?!? O haita de câini maidanezi statea tolanita la soare, pe cimentul uscat din fata garajelor.

Imaginea m-a lasat fara cuvinte, insa, in minte aveam flash-uri cu oameni sfâsiati de câinii fara stapân. Am vazut recent in paginile ziarului Desteptarea, un alt caz cu femei muscate de câini. Si m-am pus in locul lor. Cum sa te feresti de furia unei haite turbate de câini? Daca apuca unul sa te incolteasca, esti victima sigura! Si am trecut mai departe, de teama sa nu trezesc vreunul, ca nu cumva sa ma muste si pe mine.

Nu putem trai astfel, cu mârâitul periculos pe care il auzim deseori in spatele nostru. Ignoranta autoritatilor va curma vieti in curând. Ca sa actioneze concret, trebuie sa moara careva? Daca hingherii nu stiu unde sa gaseasca câinii maidanezi, le dau eu adresa: Marasesti nr. 122, la garajele care dau spre strada Garofitei.

Dragos Corocea