Doleantele unui bacauan

Sunt din Bacau. Daca-mi permiteti, am si eu doua idei, constructive cred, pentru autoritatile locale. Am aflat, din ziarul „Desteptarea”, ca Directia de Impozite si Taxe se afla intr-un sediu situat pe strada Vasile Alecsandri nr. 63.

De aceea, spun eu, pentru a veni in sprijinul contribuabililor, gândesc ca ar fi bine sa se introduca un traseu de autobuz prin zona. Macar pe strada Oituz sa fie, cu statie (unde a mai fost in urma cu ani), in dreptul Spitalului TBC, care ar fi aproape si de noul sediu de Taxe si Impozite (de la Gara, unde este statie de autobuz, distanta e mai mare si este mai greu, mai ales pentru cei de vârsta a treia, sa ajunga pe strada Alecsandri).

O alta rugaminte. In cartierul CFR este o strada – Dragos Voda. O strada uitata sa mai fie asfaltata de Directia de Drumuri Publice din cadrul Primariei Bacau. Este o strada paralela cu Bulevardul Vasile Pârvan, care a fost modernizat. Insa, multe alte strazi sunt perpendiculare pe Dragos Voda si noroiul de pe strada in cauza intra pe cele perpendiculare, asfaltate. Asadar, se poate rezolva ceva cu aceasta strada Dragos Voda?

Nelu Lupovici