Amenintari in parcarea din fata blocului

Ma adresez dumneavoastra cu o problema, cred eu, de actualitate. Este vorba despre statutul locurilor de parcare din municipiul Bacau. De câteva luni, m-am detasat cu serviciul in Bacau si am inchiriat un apartament pe strada Bucegi.

Sunt posesor de masina si ca toti conducatorii auto, când vin de la serviciu, parchez masina acolo unde gasesc un loc liber. Si asa am procedat si intr-una din zilele trecute. M-am bucurat ca am gasit un loc de parcare cât mai aproape de intrarea in bloc si l-am ocupat.

Pe urma aveam sa inteleg de ce era liber locul de parcare! Am gasit prins ulterior, de stergatorul masinii, un biletel in care un vecin ma ameninta ca imi taie cauciucurile autoturismului daca mai parchez pe locul respectiv.

Citind biletul, m-am blocat. Când am dat inapoi firul evenimentelor, am inteles ce il suparase pe individ. Câteva zile, am evitat sa mai las masina in locul “rezervat” si am observat ca acolo parca unul de isi spune “BOS”.

As putea face multe asocieri cu acest nume si cu biletul amenintator, insa, sper ca BOS-ul se va potoli la timp. Cum printre noi traiesc fel si fel de indivizi, care mai de care mai dubiosi, mi-am luat primele masuri de precautie facând o plângere la politie.

M-am informat intre timp cum sta treaba cu parcarile din Bacau, iar daca domnul care ameninta femei si-a concesionat terenul respectiv, sa afiseze si un numar de inregistrare, ca sa stim si noi, oamenii de rând, sa nu-i calcam concesiunea.

Daca nu a concesionat nimic, poate invata sa-si parcheze masina si in alte locuri disponibile.

Delia Flutur