Atentie! Pericolul din mijlocul trotuarului. In centrul Bacaului!

Bacaul vorbeste Cu stupoare va sesizez acest fapt. Cu stupoare si indignare, pentru ca nimeni nu face nimic in acest sens. De câteva zile (eu am observat asta luni dupa-amiaza), pe strada Vasile Alecsandri, in jurul casei cu nr.51, este un câine mort.

Sa-mi fie iertat, dar nu e normal asa ceva. Jivina zace acolo in putrefactie deja, cineva chiar a pus o tabla ruginita peste, semn ca deranjeaza cumva, insa nimeni nu a luat atitudine.

Sigur a fost lovit de o masina, se mai intâmpla. Sigur ca cineva a luat mortaciunea (iar sa-mi fie scuzata expresia) si a pus-o mai lânga gard, dar de ce va scriu … Ieri, am trecut iar prin zona (in drum spre serviciu) si am vazut doi copii de-o schioapa lânga acel câine mort, probabil voiau sa se joace cu el, in legea lor.

Nu se poate asa ceva! Acolo e un pericol pentru sanatatea noastra (aaa … ca sa nu mai spun ca si Directia de Sanatate Publica e tot acolo, la doi pasi.) Cine trebuie sa ridice acel cadavru de pe strada?

Noi, cetatenii acestei urbe? Sa-mi fie iertat, domnilor de la Salubritate, noi pe dumneavoastra va platim. Chiar si pentru asa ceva, nu? Daca nu e ecologie, nu ne mai bagam, domnule director de la Salubritate? Mi-as dori ca mâine, când trec din nou prin zona, sa nu mai vad acea imagine lugubra in centrul Bacaului. Multumesc!

Ion Lazar