Bataie de joc in Policlinica spitalului

Vreau si eu sa stiu cum functioneaza programarile in Policlinica Spitalului Judetean! Am o sotie bolnava care are nevoie de consultul unui medic neurolog. Am fost sa ma programez in policlinica, in luna iunie – mi s-a spus ca nu e loc sa revin, ca oricum se va imbunatati sistemul si va fi mai usor. Am revenit la inceputul lunii august.

Din nou un raspuns sec: nu mai sunt locuri, reveniti. Pe 1 septembrie am fost iar. Mi s-a spus ca nu mai sunt locuri si sa vin luna viitoare. Spuneti si dumneavoastra, e normal asa ceva? Eu nu am pretentia sa fiu primul consultat. Numai sa mi se spuna când am loc. Sau când ma prezint acolo sa mi se dea un bon in care sa scrie ca voi fi la al 587-lea loc sau al 691-lea, in luna ianuarie a anului viitor. Sau când o fi.

Adica, daca tot m-am dus acolo, sa traga linie si sa ma treaca si pe mine când mi-e rândul. Daca ma duc luna viitoare, o sa mi se spuna iar sa revin ca nu mai e loc? Parca e un perpetuum mobile fara cap si rost. Sa nu mai vorbesc si de atitudinea duduitelor de la fisierul spitalului care se poarta cu noi de parca le-am deranja si am fi vinovati ca ne-am imbolnavit. Eu va multumesc, ca m-ati ascultat. Decizia trebuie sa o ia altcineva: managerul spitalului.

Mircea Pavelescu

PS: Nemultumirea bacauanului a fost transmisa ieri dimineata prin telefonul redactiei