Bataie de joc

Nu-mi place cum arata orasul meu, asta e clar. Ma uit la tot si, fara sa fiu cârcotasa, nu am cum sa nu observ ca lucrurile nu sunt tocmai in regula.

Pesemne ca astea se datoreaza faptului ca avem sau nu avem primar, ca edilul nostru este atent la ce se intâmpla in justitie cu dosarele in care este implicat decât la ce se petrece pe strazile urbei. Caci, altfel ar fi aratat orasul daca era preocupat de asta.

Uitati-va la asa-zisele parcari ecologice. Nimeni nu spune ca sunt o eroare in intregime, ca nu trebuia sa se faca asa ceva, dar e limpede ca unele au fost facute in bataie de joc.

De exemplu, in zona Cornisa, putin mai departe de Gazarie (lumea din Bacau stie unde e asta) este „amenajata” o astfel de parcare unde, mai ales femeile care poarta incaltaminte cu putin toc, risca sa se accidenteze grav daca nu sunt atente.

Nu stiu ce s-a intâmplat. Ori nu au mai avut material sa incarce acele dale cu gauri sau cum s-or numi, ori nu au mai avut chef muncitorii sa duca treaba pâna la capat. La fel este si in parcarea de peste drum de Central Plaza.

Pâna la urma, era vorba de niste amarât de nisip, nu de ceva foarte valoros. Cred ca este lipsa de respect fata de cetatenii orasului, dar si fata de banii lor, pentru ca imi inchipui ca toate astea se fac cu banii primariei. Si chiar daca s-ar fi facut cu fonduri externe, tot bataie de joc se cheama, nu?

Cristina Iurascu