Buget Bacau 2015

Ca cetatean imi exprim nemultumirea de proiectul de buget pe anul in curs.

PNL-ul condus de un lider politic iresponsabil ce duce un oras ca Bacaul la saracie risipind banii publici an de an.

Nu s-au alocat bani pentru constructia de locuinte pt ca tinerii sa se intoarca acasa.

Pentru inlocuirea conductelor de apa invechite care pocnesc prin oras si ne costa reparatiile de carpire dar afecteaza si calitatea apei. Avem 50% pierderi de apa in retaua de distributie.

Nu se aloca bani pt modernizarea parcului Cancicov ci peticim in fiecare an cativa metri singurul loc de recreiere pt un oras de 160.000 locuitori. Multi oameni nu au bani sau pensii de concedii in statiuni . Pe plan local se puteau transforma multe locuri existente pt ai ajuta sa se odihneasca si linisteasca de stresul cotidian.
Cetatenii nu au locuri de agrement . Insula este dergadata total , infecta, atat apa din prejur balteste si musteste vara de tantari , miroase a namol descompus, conditiile de igiena de la toalete sunt ca la tara.
Parcul Gheraiesti este o padure salbatica ti-e frica sa mergi prin el nu spun ca toalete nu sunt ,cainii se plimba in haite.

Domnul primar a promis si ne-a aratat in campanie proiectul Oraselului Copiilor de care nu s-a tinut de cuvant si l-a facut uitat de fapt nu poate conduce si face nimic, nu are directie ci orbecaieste de la an la an.
Se mai putea moderniza directiei de taxe si impozite in cinema Orizontul pt ca acolo vin sarmanii Bacaului sa cotizeze la punga ce este risipita fara simt de respect si fara folos.

S-au aruncat si se vor mai arunca la groapa Salii Polivalente un esec , o gandire eronata si totalitara a domnului primar Stavarache.

Petrea Florin