Campanie electorala in stil PSD

Asistam la modul in care PSD-ul a ajuns sa oblige in mod nesimtit batand la usile cetatenilor si “oferindu-le” acum in semn de “pretuire si dragoste” sacosele cu suveniruri.

Masinaria de propaganda se foloseste in a-si indeplini interesele politice de tineri naivi care in schimbul unei sume modice sau pt alte diverse mici avantaje, sunt pusi sa bata prin blocuri la locatari pt a imprastie aceste sacosele cu cadouri.

Cine este mai naiv si nu stie ca aceste cadouri (cheltuieli) care culmea vin numai in perioada electorala, vor fi ulterior redobandite financiar si nu o data ci poate chiar inzecit tot de pe spatele acestor bieti cetateni.
Intr-un mod similar s-a actionat la inceputul acestui an scolar cand elevilor de la sate li s-au oferit ghiozdane rosii (si nu portocalii sau albastre, etc) si cu numele lui “tatuca” din compasiune, alaturi de cele mai “sincere” indemnuri si ganduri de bine.

Psihologic actioneaza asupra acestei categoriei de oameni simpli pt ai determina prin pressing sa nu uite ca le sunt “datori” cu votul.

Florin