Când asfaltarea si ploaia isi dau mâna…tot noi iesim prost

bacaul ploaie

Nu sunt câcotasa, dar uneori mai trebuie sa arati cu degetul spre lucrurile care nu sunt prea ok. In general, vorbind, s-a mai schimbat nitel ceva prin Bacau, dar cu mare greutate, ce sa mai zic. S-a asfaltat prin oras de mi s-a acrit, in fine, bine ca se mai face, cu toate ca mie mi se pare ca nu e gândita deloc gospodareste asfaltarea.

Problemele in aceasta privinta se vad cel mai bine când vine o ploaie. Si cum au tot fost anul asta, am simtit pe…hainele noastre, ca sa zic asa, imperfectiunile grosolane ale marii asfaltari. De exemplu, in zona pasarelei de la Narcisa, pe partea cu biserica Sf. Dumitru, nu se poate circula pe trotuar in urma unei ploi, trotuarul fiind impracticabil.

Toti cei care se afla in zona, ca sunt locuitori ai cartierului sau trecatori, sunt obligati sa mearga pe lânga acest trotuar, din cauza apei care se strânge in urma unei ploi. Ceva similar e mai spre Centru, doar ca apa balteste pe strada, iar, când trec masinile, grabite ca si soferii care le conduc, arunca toata apa de ploaie direct in fata trecatorilor.

E vorba despre portiunea de strada din dreptul Spitalului de Pediatrie. Si vreau sa va zic ca partea asta de drum abia s-a asfaltat, dar din start a fost proiectata si executata prost. Si, din toata povestea asta, iesim prost tot noi, cei de jos, la propriu.

Delia Seciu