Cine rezolva o problema?

Stimata redactie, incerc de o buna bucata de vreme sa rezolv o problema ce ma apasa pe mine si pe mai multi cetateni ce locuiesc pe strada mea. Din capul locului trebuie sa va spun ca este vorba de Aleea Parcului, aici, in vecinatatea dumneavoastra.

In ce consta problema: la intrarea pe Aleea Parcului exista un indicator de restrictie a vitezei. Viteza cu care ar trebui sa circule masinile pe aceasta strada nu ar trebui sa depaseasca 30 km/h.

Ei bine, zi si noapte, autoturismele gonesc pe aceastra strada de parca ar fi pe circuitele de formula 1. E adevarat ca ne deranjeaza zgomotul motoarelor ambalate, dar trebuie sa ne gândim mai departe de atât. De pe aleile dintre blocuri oricând poate iesi un copil ceva mai zvapaiat si poate ajunge sub rotile unei masini ce circula cu viteza cu mult peste limita admisa.

Ar fi o tragedie atunci. Ma intreb: trebuie sa se intâmple asa ceva ca sa se ia masuri? Noi am tras semnale de alarma pe la toate institutiile abilitate, dar se pare ca nimeni nu ne ia in seama.

Asadar, apelam la dumneavoastra, doar, doar, o citi cineva cu putere de decizie si va lua masurile care se impun in acest caz. Va multumesc pentru atentie, si ma semnez,

Vali Stamate, un bacauan suparat