Cine se ocupă, să se ocupe!

Vă scriu cu speranță ca o problemă mai veche, care dă destule bătai de cap șoferilor, atât cei băcăuani, cât și cei care doar tranziteaza Bacăul, își va găsi, într-un sfârșit, rezolvarea. Mă refer la stadiul jalnic în care se află trecerea la nivel cu cale ferată din dreptul Poliției.

Eu trec relativ frecvent prin acea zonă, însă cunosc persoane care, prin natura meseriei, merg cu mașina pe acolo și de trei- patru ori pe zi. Vom ajunge să ne rupem cu toții mașinile ca urmare a stadiului în care se prezintă această trecere la nivel cu cale ferată. Îmi amintesc că acum câțiva ani s-au făcut unele reparații, însă în momentul de față gropile și denivelările sunt din nou la putere.

Nu știu cine ar trebui să se ocupe de această problemă, Primăria sau CFR-ul, dar este cât se poate de clar că dacă nu se va interveni într-un timp cât mai scurt, respectiva trecere va deveni inutilizabilă. Închei la fel cum am început, cu speranță că această sesizare își va găsiun ecou favorabil grație ziarului „Deșteptarea”, iar problema își va găsi, în sfârșit, rezolvarea.

Gheorghe Grigoraș