Controverse legate de noul sediu al Primariei

Daca aceasta opinie are vreo sansa sa ajunga la urechea cuiva din Primarie, daca pentru ei chiar conteaza si ce spunem noi, atunci eu sper sa isi bage mintile in cap si sa construiasca noul sediu in alta parte.

In conditiile in care in toata Europa autoritatile locale nu mai stiu cum sa “inventeze” locuri de parcare pentru a elibera orasele, noi desfiintam o parcare in centrul orasului ca sa facem o Primarie.

De ce nu se cumpara de exemplu cladirea fara autorizatie de pe strada Razboieni?! E deja construita si având in vedere faptul ca nu are autorizatie cred ca se si poate cumpara la un pret mai mic.

Intelegem ca e neincapatoare cea veche. In regula, lasam acolo partea administrativa si mutam intr-o alta cladire serviciul de relatii cu publicul. Pentru asta sigur nu ne trebuie o cladire mare sau o cladire nou construita.

Dragi edili ai orasului, va rugam gânditi solutii pe termen lung, gânditi solutii pentru dezvoltarea eficienta si durabila a orasului in care traim. Desfiintarea unei parcari din centrul orasului nu este cea mai buna solutie pe care o puteti gasi!

Mi-as dori foarte mult sa fie infiintat in cadrul Primariei un departament care sa reprezinte opinia locuitorilor si care sa conteze in luarea deciziilor. Sunt banii nostri, sunt strazile pe care noi trebuie sa circulam, sunt cladirile in care noi trebuie sa intram si sa stam la cozi, si mai presus de orice ESTE ORASUL NOSTRU, AL LOCUITORILOR, NU AL PRIMARIEI!!! EU vreau sa hotarasc unde se construieste Primaria, nu voi!

Alexandru