Curtea Spitalului Judetean Bacau e plina de caini

Din pacate, nu e o pacaleala, ci un trist adevar!

De ani de zile, curtea spitalului este plina de caini fara stapan, care au transformat acel loc in teritoriul lor. Acesti caini sunt hraniti DE ANI DE ZILE de niste doamne doctor sau asistente, care, in felul acesta, isi bat joc de vietile bolnavilor care au ghinionul de a ajunge acolo sau chiar de vietile celor care vin in vizita sau care pur si simplu sunt in trecere prin zona.

Aceste doamne iresponsabile, unele cu peste 20 de ani experienta in medicina, isi manifesta dragostea fata de caini intr-un mod total mizerabil- la propriu si la figurat- punand in pericol vietile bolnavilor si obligandu-i sa fie vecini cu niste animale PURTATOARE DE BOLI, care pot agrava oricand sanatatea si asa vulnerabila a celor internati acolo.

Din pacate, Primaria si Politia Locala stiu de acest fenomen de ani de zile, au aparut si filmulete pe internet, dar degeaba- CURTEA SPITALULUI ESTE IN CONTINUARE PLINA DE CAINI, LA FEL CA MULTE ALTE CURTI DE INSTITUTII, FIRME SAU SCOLI DIN BACAU, LA FEL CA MULTE ALTE ZONE DIN MINUNATUL NOSTRU ORAS CARE A DEVENIT O MIZERIE!

Sa ai curtea spitalului plina de caini mi se pare prea de tot!!!

Ionut