Cutii de cablu TV devastate

Bacaul vorbeste CUTIE CABLUSunt bacauan si locuiesc in blocul nr. 5 de pe strada Castanilor. De câteva zile, la etajul 3 al blocului in care locuiesc, zace devastata o cutie cu echipamente electronice la care sunt racordati la televiziune vecinii mei.

Zeci de cabluri au fost trase din cutia respectiva si lasate la voia intâmplarii. Cei care au ramas fara semnal la televizor au facut plângere la firma respectiva, insa, nu s-a intâmplat nimic. Cablurile sunt inestetice si ma gândesc sa nu apuce de ele vreun copil si sa se intâmple alta nenorocire.

Nu stiu daca asa lucreaza baietii de la cablu sau daca concurenta a devastat cutia respectiva, insa, indiferent cine sunt vinovatii, problema trebuie remediata. Am mai auzit cazuri in care au fost distruse cutiile de cablu tv si au fost furate componentele din ele, insa, echipele de interventie trebuie sa verifice periodic echipamentele montate in blocuri.

Am facut sesizare telefonica si am fost personal si la firma de cablu pentru a le sesiza situatia existenta. Nu se cade sa ne batem joc de abonati si sa-i lasam fara servicii, in conditiile in care platesc lunar abonament pentru televiziune.

Cezar Munteanu