CUVINTELE UNUI TATA PENTRU IUBITORII DE ANIMALE SI PENTRU ROMEO STAVARACHE

Sunt un tanar de 34 de ani din Bacau, tata a unei fetite de 5 anisori. Am crescut intr-o comuna de langa Bacau si am avut mereu caini in curte. Am fost foarte atasat de ei si va pot spune ca stiu ce inseamna sa ai un caine. Mai mult decat atat, stiu ce inseamna sa-ti moara de batranete catelul pe care il stii de cand ai facut primii pasi, uneori chiar alaturi de el.

De ceva timp, locuiesc in Bacau. Stau la bloc, mai exact pe Stefan cel Mare. Nu am caine acum, deoarece nu cred ca un caine s-ar simti cu adevarat bine intr-un apartament de 50 mp. Eu am avut caini la tara, unde puteau alerga liberi prin curte, deci nu sunt de acord cu cateii chinuiti in apartamente, pentru satisfacerea snobismului unor indivizi…

Am citit ultimele articole in legatura cu problema cainilor fara stapan. Dupa aceste articole, au aparut unele persoane care au sarit “ca arse” si care au acuzat in mod isteric pe toti cei care relatau evenimente reale petrecute pe ALEEA PARCULUI.

Dragi iubitori de animale, dvs vreti ca in continuare sa fie haite de caini intre blocuri, pe care sa ii hraniti intre doua telenovele de la tv- dvs sunteti deranjati de faptul ca exista multi OAMENI care isi doresc un oras civilizat si curat… Dvs ce fel de oameni sunteti, daca aveti asemenea preocupari si asemenea atitudini anti-sociale?!!

Stiti ce inseamna sa te plimbi cu fetita si cu sotia prin PARCUL CANCICOV si sa te inconjoare vreo 7 caini mari, vigurosi, hraniti de dvs?!! Stiti ce inseamna sa te aperi cu umbrela si sa ai noroc ca mai trece inca cineva pe acolo, care sa te ajute sa scapi de caini?!! STITI CE INSEAMNA SA-TI AUZI FETITA URLAND SI S-O VEZI CUM TREMURA DE FRICA?!! Eu stiu, din pacate!!!

Eu nu mai vreau sa imi stiu familia in pericol!!! As vrea sa va imaginati ca mergeti cu fetita dvs prin parc si sunteti atacat de o haita de caini. Oare cum ati reactiona?

Oameni buni, pe ALEEA PARCULUI e plin de caini hraniti de voi- e o mizerie de nedescris. Stiti ce inseamna ca 10 caini sa-si faca zilnic nevoile in fata unui bloc?! IN MIZERIA ASTA VA PLACE SA TRAITI??? Inca o data va intreb, ce fel de oameni sunteti?!!

Aveti replici de genul “sa stranga violatorii, nu cainii”- dar ce legatura are una cu alta? Ne faceti “prosti, comunisti, violatori, boschetari, hoti”, doar pentru ca vrem un ORAS CIVILIZAT, cu un parc in care sa nu-ti fie atacata familia de cainii hraniti de dvs- un oras fara caini sau custi de caini printre blocuri- un oras in care sa nu ai emotii daca trebuie sa faci cativa pasi pe o strada…

DOMNILOR, NU MAI VREM CAINI PE STRAZI, PRINTRE BLOCURI SAU PRIN PARCURI! LOCUL LOR NU E PE STRADA, PRINTRE COPIII NOSTRI! DACA AVETI UN SENTIMENT FATA DE UN CAINE, MANIFESTATI-VA INTR-UN MOD CIVILIZAT, LA DVS ACASA, NU PUNAND IN PERICOL PE TOATA LUMEA!

Repet- stiu ce inseamna sa ai un caine si, credeti-ma, nu are nicio legatura cu mizeria pe care o patronati dvs pe ALEEA PARCULUI sau prin multe alte zone ale Bacaului.

In incheiere, dragi mari iubitori de animale, sper sa intelegeti faptul ca prin tot ceea ce faceti va descalificati ca OAMENI, deoarece dovediti ca nu va pasa daca, prin actiunile dvs, ne puneti pe toti in pericol! NE DORIM UN ORAS CIVILIZAT, NU O MIZERIE IN CARE SA FII MEREU IN PERICOL DIN CAUZA UNORA CA VOI CARE IUBESC CAINII SI NU OAMENII!!!

Eu nu mai suport sa-mi vad fetita atacata de cainii dvs! LASATI INSULTELE SI INVATATI SA TRAITI CIVILIZAT, CU SI PRINTRE OAMENI!

Domnule primar, stiu ca sunteti si dvs tata de fata. Poate ca macar in ultimul ceas veti interveni pentru a avea un oras civilizat, in care sa poti iesi linistit cu familia, chiar si in PARCUL CANCICOV…

Cu respect si cu incredere,
Vlad Miron