Mastodontul din parc

23 04 bacaul vorbeste mastodont parc 1A venit caldura, oameni buni, si lumea de-acum va merge mai des la plimbare in parcul mare. Nu credeti ca s-ar impune putina ordine si pe acolo? Nu mai pomenesc de gaurile din asfalt „semnalizate” cândva de trecatori, presupun, cu niste crengi, pentru a nu cadea careva mai distrat in ele. Ca oricum, nimeni n-a miscat un deget sa le astupe.

Ar trebui sa stiti ca sunt si alte zone unde aleile au fost distruse de niste utilaje de dimensiuni uriase, niste mastodonti dupa parerea mea, care au lasat urme adânci in asfalt. Cred ca s-a intâmplat in perioada când s-au facut taieri, ei le zic cosmetizari de arbori. E aleea scurta care leaga zona lacusorului de aleea ce trece pe lânga maternitate.

E jenant pentru cei care administreaza parcul, pentru ca neajunsul asta este din vara trecuta si cred ca ar fi avut timp berechet sa-l inlature. O pot face acum, daca tot e asa de frumos afara, nu se mai pot scuza ca vremea nu le permite.

Ca sa nu mai zic ca asfaltul din tot parcul a fost turnat de administratia Sechelariu, in primul mandat, daca nu ma inseala memoria. Asadar, domnilor de la Primarie, purcedeti la treaba, ca mâine-poimâine vin alegerile si mai vreti sa va angajam pe inca patru ani.

Aneta Samoila