Da’ pe taximetristi nu-i mai controleaza nimeni?

Taximetristii bacauani. Despre ei e vorba, despre ei vreau sa sesizez la aceasta rubrica. Nu am nimic cu acesti participanti din trafic.

Numai ca au doua mari probleme. O data, in calitate de sofer, va spun ca ei, taximetristii, sunt adevarate catastrofe: blocheaza circulatia, oprind când au ei chef, fara a respecta legea, atunci când vor sa lase clientii la destinatie, forteaza semafoarele, parcheaza pe unde vor (de exemplu vizavi de mall, pe banda I de mers), fac manevre de ocolire care ne predispun si pe noi la accidente.

A doua problema, de data aceasta in calitate de client al serviciilor de taximetrie: nu elibereaza bonuri, iar daca le elibereaza, niciodata nu corespund cu data, ora si pretul calatoriei. Se poate asa ceva? Nu mai vorbesc de faptul ca ei fac legea in puncte stategice din oras – gara, aeroport, statii de autobuz. Fac ce vor, de parca ar fi numai ei in Bacau si numai ei ar fi proprietari de masini.

Mai nou, am vazut ca ocupa si locurile de parcare din fata blocurilor, in detrimentrul locatarilor care se vad nevoiti sa-si parcheze propriul autoturism pe unde apuca. Ia, mai controlati-i si pe ei, ca sigur sunt plini de nereguli! Dar sa fie controale pe bune!

Va multumesc.

Mihai Melinte