Daca pleaca un doctor in concediu, se inchide spitalul?!

Sunt tare curios sa stiu daca doamna doctor Oana Secara a tinut cont sI de numarul de paturi sau de alte probleme administrative. Pentru ca tatal meu care a suferit de cancer de pancreas a murit efectiv de durere. SI asta pentru ca singurul oncolog din spital a fost in concediu o saptamâna si nu a avut cine sa-i mai prescrie morfina.

Chiar daca pentru unii doctori nu conteaza câteva zile din viata unui pacient, pentru mine fiecare minut a contat FOARTE MULT.

Va intreb, credeti ca este normala aceasta situatie? In orice domeniu, exista un inlocuitor pentru cel aflat in concediu. Doamna manager de spital, ati auzit de asa ceva? Adica, daca un angajat cu o importanta deosebita pleaca in concediu de odihna, asa cum e normal pentru toata lumea, atunci, gata, se inchide spitalul?!

Trebuie sa existe cineva la fel de competent care sa-i preia atributiile, nu? Sunt curios sa stiu cum aprobati concediile de odihna? Halal manageri de spitale! Nu mai zic de spitalul din Bacau, unde atârna in unele locuri firele electrice pe pereti. TOALETELE??? Stiti cumva cum arata? Pur sI simplu ti se face sila când vrei sa intri in ele! Si te astepti ca macar intr-un spital sa se respecte regulile de igiena, pentru ca femei de serviciu aveti destule!

George Aanei