Dati drumul la Legea eutanasierii!

Sunt disperat si nu mai am somn noaptea din cauza câinilor! Locuiesc la blocul 6 de pe strada Castanilor si de un an de zile sunt terorizat zi si noapte de o haita de câini.

Sunt tracasat din cauza a opt câini care s-au aciuat in zona si tulbura linistea bacauanilor care locuiesc pe strazile Carpati si Castanilor. Inteleg ca adapostul pentru câini al Primariei Bacau este supraaglomerat si nu corespunde normelor in vigoare.

Stiu ca au fost amendati cei de acolo de nenumarate ori de catre Directia Sanitara Veterinara si chiar a fost vorba sa-i inchida. Nu este suficient faptul ca animalele acestea au fost sterilizate ca sa nu mai faca pui. Câinii prezinta in continuare un adevarat pericol si ataca atunci când nu te astepti. Ma uit cu ingrijorare la parcarea din spatele blocului meu si vad cum au pus câinii stapânire pe spatiul respectiv.

In vara locul era animat de copii, dar ma gândesc cu groaza cine va mai avea curajul sa-si lase copiii la joaca vara viitoare, când animalele acestea se vor inmulti pentru ca nu sunt sterilizate. Ma adresez autoritatilor in domeniu sa faca demersurile necesare pentru a debloca legea eutanasierii. Am ajuns sa ne domine câinii, sa nu iesim din casa de frica lor!

Mi s-a intâmplat sa fiu atacat in parcare de doi dintre câinii de care vorbesc pe când deschideam masina sa plec la serviciu. Faceti ceva cu animalele fara stapân!

Gabi Cretulescu